Da er det absolutte lavmål nådd for vårt fedreland, vårt nasjonalfjell skal pakkes inn i vindkraftverk. Bare å tenke en slik tanke er kun mulig for et folk som har mistet siste snev av humanitet. Det norske folk er nå intet annet enn en gjeng smilende, karriere-jagende, profitt-orienterte, progressive, positivistiske, totalt vulgære gnostiske kjettere!

– Skal Norges nasjonalfjell pakkes inn med naturødeleggende vindturbiner?

Ikke nok med at vindkraft verken er fornybar eller bærekraftig. Vindkraft er et teknologisk blindspor som for alltid raserer norsk natur og som på folkets regning fyller lommene til utenlanske spekulanter med marginal lokal og nasjonal verdiskapning! Innramme Norges nasjonalfjell Stetinden med industrielle vindkraftanlegg? Er vi blitt fullstendig gale? Nok er forlengst nok! – John Fiskvik

Vil minne om at Stetind var stedet hvor man la ned fundamentet for økosofien eller dypøkologien, hvor vår egen Nils Faarlund var med.

– DETTE ER STETIND-ERKLÆRINGEN

Tenk det, Nils Faarlund, som reddet Totenåsen Skyline fra samme skjebne.

– Om Åsens Venner og planene om de 70 vindturbinene på Totenåsen

Og nå, nå skal de altså pakke inn vår friluftslivs-kjempes kjære Stetind, som han har hengende et stort bilde av i stua på Faarlund på Bilitt, med vindkraftverk.

På tide å bi litt, og ikke bare på Bilitt!

Relatert

What kind of tyranny?

The Last Years of Progress

Narvik, nasjonalfjellet og naturødeleggende vindturbiner? (hos Motvind, med flere lenker til Stetind-erklæringen)

Slik skal vindturbinane blinke i 25 år